Najbolji način da pronađete dadilju ili bebisiterku

Prednosti registrovanja - za bebisiterke i dadilje

Posao koji vam u potpunosti odgovara

Pomoći ćemo vam da nađete posao koji želite - potraga putem siterka.com sajta je sigurniji način. Pomoću nekoliko klikova možete postati deo jedinstvenog sistema za pronalaženje posla bebisiterke ili dadilje. Članstvo je besplatno!

Siterka.com vam pruža način da pronađete odličan posao koji vam odgovara u potpunosti

Naš sveobuhvatni format profila siterke, sa detaljnim podacima o iskustvu, roditeljskim ocenama, preporukama, fotografijama itd. omogućava vam da se predstavite na pravi način i da istaknete sve svoje kvalitete. Možete pretraživati sve poslove u svom komšiluku kako bi pronašli onaj koji vama najviše odgovara. Vaš profil je moguće pregledati i pojavljuje se kao jedan od rezultata pretrage tako da možete očekivati da vas roditelji kontaktiraju i direktno na osnovu podataka unetih u vaš profil. Obzirom da sami pregovarate o plati sigurni ste da vas neće plaćati manje od onog što očekujete.

Sigurni i bezbedni - mislimo da je ovo od velikog značaja

Sigurni i bezbedni

Siterka.com veoma vodi računa o privatnosti vaših podataka. Vaši lični podaci se čuvaju i nisu dostupni ostalim članovima, ni roditeljima, dok vi ne odlučite drugačije. Preporučujemo vam da otvorite webmail samo za potrebe ovog sajta (ukoliko i vi tako želite - postoji mogućnost da u budućnosti budete u prilici da kreirate vlastiti nalog baš na siterka.com sajtu, primer: korisnickoime@siterka.com). Na ovaj način ste u poziciji da ne podelite svoje privatne podatke sa ostalima.
Obzirom da dozvoljavamo i siterkama (članovima sajta koji pružaju usluge) da ocene porodice u kojima su radili na profilu "roditelja" unapred možete saznati više o porodicama za koje biste voleli raditi, čak i pre nego što odete na razgovor.

Krenite u potragu za vašim idealnim poslom još danas.

Otvorite "siterka" nalog!