Najbolji način da pronađete dadilju ili bebisiterku

Prednosti registrovanja na sajtu - za roditelje (i one koji traže uslugu čuvanja)

Jednostavno, brzo - i na jednom mestu

Sigurnost nam je najvažnija

Koristeći siterka.com sajt dobijate pristup velikom broju bebisiterki i dadilja širom Srbije. Dajemo vam mogućnost da lako pronađete osobu koja najbolje odgovara vašim potrebama, potrebama vaše porodice.

Naša web aplikacija pomaže vam u potrazi za idealnom bebisiterkom ili dadiljom. Možete koristiti više od 20 kriterijuma u vašoj potrazi ili jednostavno možete objaviti oglas i čekati da se kvalifikovan i profesionalan kandidat javi vama.

Sigurnost nam je najvažnija - i uvek na pameti

Niko bolje od vas ne zna proceniti osobu koja će najbolje odgovarati potrebama vašeg deteta ili dece i porodice. U tome će vam pomoći "Proces odabira u 4 koraka" koji uključuje dodatne provere, reference i zakazivanje razgovora. Ovaj proces obezbediće vam dovoljno informacija koje su vam potrebne prilikom odabira idealne bebisiterke ili dadilje.

Profil siterke

Profil siterke

Profil siterke na sajtu siterka.com je prilično sveobuhvatan, ako smo nešto propustili nadopunite nas - pošaljite nam mail ili ostavite komentar na ovoj stranici.

Profili siterki na našem sajtu nude informacije kao što:

  • Biografija sa listom posebnih veština
  • Fotografije siterki
  • Ocene siterki od strane roditelja, sa kratkim objašnjenjem
  • Reference siterki, sa prethodnih poslova
  • Dodatne provere kao što su uvenja o nekažnjavanju ili u slučaju kandidata koje nudi agencija, rezultate internog testiranja, završenu obuku...

Krenite u potragu za vašom idealnom siterkom još danas.

Otvorite "roditelj" nalog!