Najbolji način da pronađete dadilju ili bebisiterku

Odabir kroz 4 koraka

Na osnovu prikupljenih iskustava i onoga što smo saznali od drugih, predložićemo vam najlakši i najefikasniji način pronalaženja savršene dadilje ili bebisiterke. Nadamo se da ćete se u velikom broju pridružiti sajtu siterka.com (kako roditelji tako bebisiterke i dadilje - nemojte oklevati besplatno je i sigurno), tada će proces pronalaženja savršene dadilje ili bebisiterke za vašu porodicu biti maksimalno olakšan.

Ideja nam je da sajt bude korisna riznica tekstova koji mogu pomoći roditeljima i bebisiterkama, ali i da stvorimo bazu korisnika što će, ukoliko odlučite da koristite sajt u velikom broju, biti najveća vrednost sajta. Ambicija nam je kreirati "bogatu", korisnu internet aplikaciju, koja će ujedno biti laka za korišćenje. Nadamo se da ćemo na zadovoljstvo svih budućih korisnika u tome i uspeti. Bilo da tražite posao ili uslugu, registrujte se na sajtu, ostavite onoliko podataka koliko vam se čini da je potrebno - samo osnovni kontakt podaci sa e-mail kontaktom možda će biti dovoljni da vas neko kontaktira. Ipak, više informacija uz prisustvo fotografije trebalo bi da vam osigura daleko veći interes zainteresovanih korisnika.

Koristite interni sistem ocenjivanja

Da li je siterka napustila prethodni posao bez ikakvog obaveštenja?
Možda je među porodicama gde radi, ili je radila, poznata po tome što je sa decom igrala edukativne igre koje deca apsolutno obožavaju?
Samo roditelji koji su angažovali ove siterke znaju odgovore na ova pitanja. Na sajtu siterka.com odgovori na ova pitanja postaju poznati registrovanim članovima, zahvaljujući internom sistemu ocenjivanja. Vama (roditeljima) će ovaj sistem biti od pomoći i nećete morati sebi postavljati pitanja da li siterka ima skrivenu reputaciju za koju vi ne znate.

Interni sistem ocenjivanja dozvoljava i "roditeljima" i "siterkama" da ostave ocene i komentare jedni o drugima i da to drugi registrovani članovi mogu da vide. Moći ćete rano da saznate koje su to osobine koje je neka porodica toliko volela kod siterke Suzane ili da saznate šta je to specifično u radu i pristupu koji koristi siterka Ana...

Obavite razgovor

Kada ste "suzili" broj osoba, koje zadovoljavaju vaše zahteve, sledeća stvar je obavljanje razgovora. Ovo je važan korak za sticanje utisaka, kako za vas tako i za vaše dete/decu.
Naravno, želećete da postavite neka važna pitanja. Ali, šta pitati potencijalne kandidate? Kako bi postavili najbitnija i najbolja pitanja (koja najviše govore o osobi, ali i najbolje definišu odgovara li osoba vašim zahtevima) pogledajte našu sveobuhvatnu listu pitanja sa koje možete odabrati pitanja za koja smatrate da su najbitnija u vašem slučaju.

Proverite reference

Ukoliko je siterka u svom profila ostavila barem jednu referencu sa kontakt podacima, ovaj proces će za vas (roditelje) biti olakšan. Uz samo nekoliko klikova mišem moći ćete pristupiti podacima i nakon telefonskog razgovora imaćete više informacija koje će vam pomoći da brže i lakše donesete odluku o konkretoj osobi sa vašeg "Najbolje 3 siterke" spiska.

Zahtevajte mnogo: tražite i potvrdu o nekažnjavanju

Pronašli ste odličnog kandidata/kandidatkinju, primernog građanina, izvarednu bebisiterku. Odlično! Ipak, želećete da uradite i poslednji korak - da dodatno proverite osobu koju planirate da angažujete. Potvrda o nekažnjavanju je jedna od stvari koju možete tražiti od osobe koja je ušla u Vaš najuži izbor.

/*** Sivom bojom označen tekst se odnosi na funkcionalnosti koji još nisu ili nisu u potpunosti sprovedene (implementirane), referencira se na neke stvari koje se na sajtu razvijaju (ili planiraju razviti), i u ovom trenutku ih nije moguće koristiti. ***/