Najbolji način da pronađete dadilju ili bebisiterku

Dadilja Beograd - posredovanje prilikom pruzanja usluga stalnog i povremenog cuvanja dece

Agencija se bavi posredovanjem prilikom pružanja usluga stalnog i povremenog čuvanja dece u Vašem domu. Nudimo Vam mogućnost jednostavnog i brzog pronalaženja odgovarajuće dadilje za čuvanje Vašeg deteta ili dece, kao I pruzanje usluga obavljanja specificnih tretmana za decu sa psebnim potrebama I sprovodjenjem individualno korektivnog rada. Zato je tu Dadilja Beograd da Vam pruzi najkvalitetniju uslugu i sigurnost pri čuvanju dece. Uz nas Vase dete je u sigurnim rukama!

Prilagođavamo se potrebama savremenog roditeljstva i nastojimo da izađemo u susret svim specifičnim zahtevima Vaše porodice.
Mi ćemo Vašim mališanima pružiti usluge vrhunskog kvaliteta, prilagođene upravo Vašim željama i potrebama. Na naše usluge možete računati ODMAH, pa čak i vikendom i praznikom, svih 24h.

Svaka naša dadilja poseduje visoke stručne kvalifikacije kao i adekvatnu dokumentaciju neophodnu da bi se bavila brigom o deci. Naša agencija teži ka stalnoj edukaciji dadilja kako pre samog zapošljavanja tako I u toku angažovanja u Vašoj porodici jer težimo da svaka dadilja ispunjava visoke standarde rada sa decom.

Uvek smo otvoreni za saradnju sa devojkama koje su savesne i pouzdane osobe, uživaju u radu sa decom i poseduju iskustvo u čuvanju dece.
Uvek se možete javiti na naš mail info@dadiljabeograd.rs

Web adresa: 
www.dadiljabeograd.rs
Kontakt informacije
Fiksni telefon: 
065/6000052
Mobilni telefon: 
065/6000052
E-mail: 
info@dadiljabeograd.rs
Adresa
Grad: 
Beograd
Opština: 
Slavija
Osnovne informacije
Godina osnivanja: 
2014